HomeAlgemene Informatiesoort keuringenHoe werkt een rijbewijskeuring aan huis?De kosten van een rijbewijs of andere keuringen

- Algemeen

- Afspraak maken

- Afzeggen

- Vragen


Algemeen:

Het Mobiele Medisch Adviesbureau verzorgt medische keuringen aan huis op verzoek van particulieren of instellingen en gemeentes. Wij richten ons met name op rijbewijskeuringen, maar ook andere medische keuringen en onafhankelijke medische adviezen zijn mogelijk, meer daarover is te vinden via het kopje soort keuringen. Het Mobiele Medisch Adviesbureau is gestationeerd in Westfriesland en inzetbaar in heel Noord-Holland, maar ook elders in het land kunnen wij bij voldoende aanbod huisbezoeken afleggen.

Het voordeel van een keuring middels een huisbezoek is dat u niet hoeft te reizen, hetgeen u tijd en reiskosten bespaart. Gemak dient de mens en aan dat gemak hopen wij voor u een bijdrage te kunnen leveren.
Wij zullen naar u toe moeten reizen. Er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn in het verkeer waardoor mogelijk u enige tijd zult moeten wachten op onze komst, u doet dit dan echter in het comfort van uw eigen huis en niet in een wachtkamer. Wij streven ernaar om minimaal 30 minuten voor of uiterlijk 30 minuten na het afgesproken tijdstip bij u aanwezig te zijn. Indien wij al eerder of pas later dan deze 30 minuten aanwezig kunnen zijn, zullen wij dat telefonisch aan u doorgeven en direct bespreken of de afspraak wat u betreft kan doorgaan.
©HMMA, Het mobiele Medisch Adviesbureau 2010 - 2011